Lahjakortit | GolfSpace

Lahjakortit

Anna lahjaksi GolfSpace-kokemus!

GolfSpacessa voi pelata tuttuja suomalaisia kenttiä, kuten Hyvigolf, Kytäjä, Linnagolf, Vierumäki sekä tuhansia kenttiä ympäri maailman. Sisältäen myös lähes kaikki PGA Tour 2021–2022 kentät.

Tila on koko vuoron ajan vain teidän käytössänne ja GolfSpacen avaraan 70m2 tilaan mahtuu kaveritkin mukaan!

Miten lahjakortti toimii?

Lahjakortin maksun jälkeen toimitamme teille postitse fyysisen GolfSpace lahjakortin, joka on mukava antaa lahjansaajalle. Saatte myös lahjakortin koodin välittömästi oston jälkeen sähköpostiinne, mikäli sille tulee käyttöä ennen kuin posti on ehtinyt toimittaa fyysisen kortin (postin toimitusaika 1–3 arkipäivää).

GolfSpacen vuoroa varatessa lahjakortin koodi syötetään sille osoitettuun kenttään, josta näkee paljonko saldoa lahjakortilla on vielä jäljellä.

Lahjansaaja voi lahjakortilla varata yhteensä niin monta tuntia, kuin lahjakortilla on saldoa. Saldoa ei tarvitse käyttää kokonaan kerralla, vaan sitä voi käyttää 12kk ajan eri käynneillä oman fiiliksen mukaan.

Voit siis hankkia vaikka koko talven pelit kerralla!

GolfSpace lahjakortti

Miten ostan lahjakortin?

  1. Valitse haluamasi saldo/tuntimäärä alla olevista vaihtoehdoista.
  2. Maksa tilauksesi Paytrailissa
  3. Postitamme sinulle tämän jälkeen fyysisen lahjakortin – toimitusaika noin 1–3 arkipäivää. Tarvittaessa myös nouto onnistuu, mutta tästä tulee sopia etukäteen sähköpostitse info@golfspace.fi.

Lahjakortit ovat voimassa 12kk.